Reviews over Ethical Gains

Het is natuurlijk makkelijk om goed over jezelf te praten, maar hoe anderen over je praten geeft toch wel een stuk meer inzicht. Lees hieronder de reviews en ervaringen van klanten van Ethical Gains, die allemaal vrijwillig hun review hebben geplaatst.

De ervaringen van anderen

Na jarenlange mislukte pogingen met diverse dieet- en sportplannen heb ik met behulp van het fitnessprogramma van Timo Cools toch eindelijk een grote stap gezet richting mijn einddoel. Dankzij zijn begeleiding ben ik 7,5 kilo afgevallen in 12 weken tijd. Hij heeft mijn hoge verwachtingen terug weten te brengen naar de realiteit en daarmee ook realistische resultaten neer weten te zetten. Door te focussen op (week) gemiddelden bleef ik niet langer hangen in 'slechte' resultaten. Denk hierbij aan het feit dat het getal op de weegschaal bijvoorbeeld een keer wat hoger was dan verwacht, ik meer gegeten had dan ik wilde of dat ik niet (voldoende) had gesport. Voorheen bleef ik hier dan heel erg in hangen, maar nu kan ik me al gauw weer herpakken en doorgaan met waar ik gebleven was. Stap voor stap kom je er wel. Uiteindelijk moet je het natuurlijk nog steeds zelf doen, maar zijn inzichten en enthousiasme waren ontzettend belangrijk in het proces. Nu ga ik zelfstandig doorzetten tot ik mijn einddoel heb bereikt, maar het is heel fijn om te weten dat ik ook nu nog op hem kan terugvallen als ik een steuntje in de rug nodig heb. Dankjewel Timo!

voor: 74,1kg na: 66,6kg -7,5kg

Claudia

Het trainingsschema vond ik zeer goed passen bij mij, maar enige tijd ben ik meer gaan sporten dan de drie keer (wat ik had aangevraagd) en heb ik de schema meer onderverdeeld in de spiergroepen. Voor mij was het de ideale schema om te gaan beginnen in de sportschool. De video’s over de oefeningen in mijn schema vond ik duidelijk en lekker kort, voor mij de bijpassende aanvulling die ik nodig had naast het trainingsschema. Het contact met jou Timo waardeerde ik met alle liefde, zo was je me na 2 maanden niet vergeten en vroeg je nog hoe de stand van zaken waren. Dit waardeerde ik enorm! Na 2 maanden van het volgen van het schema en de geleerde principes ben ik zo’n 3+ kilo aangekomen en heb ik nu een vele betere lichaamsbouw naar mijn mening. Ik voel me goed bij de behaalde resultaten en daarbij ben ik het trainingsschema en het eBook enorm dankbaar. Op dit moment zit ik er goed in en ben ik enorm gemotiveerd. Hier ben ik het eerste zetje van de schema enorm dankbaar voor.

Mina

Na een tijdje zelfstandig thuis bezig te zijn met fitness (toch geprobeerd) maar met weinig resultaat in mijn lichaam heb ik een trainingsschema en eBook aangevraagd bij Timo Cools omdat ik zelf eigenlijk niets van fitness ken. Voor mij is het trainingsschema met de video's/ eBook erbij ideaal en het is ook heel duidelijk uitgelegd, ik kan mij ook meer focussen op wat ik die dag van het schema moet doen omdat het zo duidelijk is, dat helpt mij enorm. Het contact met Timo waardeer ik enorm, wetende dat er iemand achter u staat die u kan helpen zoals Timo, ben ik heel dankbaar voor.

Maithe

Ik heb het trainingsschema bij Timo aangevraagd omdat ik het erg moeilijk vind om m'n trainingen zelf te programmeren: ik doe vaak teveel en loop daardoor vast omdat ik mezelf overtrain. Het schema van Timo vond ik erg fijn en duidelijk en heeft me veel progressie gebracht. De uitleg was fijn, service was top en hij stond altijd voor me klaar als ik vragen of opmerkingen had. Ook het eBook was helpend: ik ben een beginnende vegan en ben erg leergierig. Kortom: Timo is een topper! Super bedankt voor alle hulp!

Abel

Ik heb het eBook aangevraagd omdat ik hulp nodig had bij het terug opstarten van trainingen en ik niet goed wist waar ik zelf moest beginnen. De reden dat ik voor Timo heb gekozen is omdat ik iedereen die vegan is wil supporteren haha. Het trainingsschema heeft ervoor gezorgd dat ik wist wat ik moest doen en daardoor ook weer echt aan de slag ging. Het eBook hielp ter verduidelijking over de invulling van je schema. Ik wist wat me te wachten stond qua trainingen, en hoe ik de trainingen vorm moest geven. Ik ben blij met het schema. Er is geluisterd naar mijn blessure gevoelige knieën, dus die heb ik niet overbelast! En oefeningen die ik niet graag doe, staan er ook écht niet in. Jeej. De video’s van de oefeningen zijn kort maar krachtig, je kijkt ze daardoor écht goed af. Ik vind het fijn dat Timo regelmatig mailt. Het idee dat hij mee kijkt, geeft extra motivatie. Ik voel me steeds wat sterker en fitter worden. Zeker als ik wat in gewicht naar boven kan of een extra rep haal, is fantastisch.

Kelly

Ik heb Timo's trainingschema in de gym gebruikt. De uitleg filmpjes bij de oefeningen hielpen erg, en we konden gelijk aan de slag. Het hielp ook erg om gelijk een routine te hebben om te gebruiken in plaats van maar willekeurig naar een machine lopen. Naast het de trainings-routine heb ik de andere voorzieningen niet veel gebruikt, dus daar kan ik weinig over zeggen. Verder toont Timo super veel interesse in hoe het gaat wat echt heel respectabel is.

Anoniem

Ik ging zelf al een tijdje naar de sportschool maar hield niet een consistent schema aan en vond het lastig te bedenken wat ik nodig zou hebben. Ik zag toen op insta een post van Timo die gratis fitness persoonlijke fitness schema's aanbod voor vegans en dit vond ik een erg prettig idee. Vooral dat het schema door een mede-vegan wordt gemaakt, omdat nog steeds in de fitnesswereld onterecht wordt gedacht dat je als vegan geen gains kunt maken. Ethical Gains bewijst het tegendeel. Het trainingsschema werkt voor mij heel prettig, Timo heeft bij elke oefening een video met uitleg gemaakt zodat je ook gelijk werkt aan de juiste vorm. Ook het eBook is handig om even door te nemen zodat je gelijk wat meer kennis over fitness en voeding hebt. Ik merk dat ik vrij snel progressie maak door consistent dit schema te volgen, ook merk ik dat deze krachttraining mij ontzettend helpt met mijn paaldans prestaties. Het contact met Timo is erg fijn, met vragen kun je bij hem terecht en zo nu en dan checkt hij even hoe het gaat. Ik ga zeker door met fitness want ik weet nu dat ik er nog zoveel meer uit kan halen, thanks hiervoor Timo! :)

Laura

Ik wilde graag afvallen toen ik het trainingsschema voorbij zag komen op YouTube! Ik vind het informatie ebook super fijn en het trainingsschema is erg handig. Ik vind het soms lastig om me er consistent aan te houden. Ik vind het fijn dat Timo vraagt hoe het met me gaat. Na een maand zie ik nog niet echt resultaat, maar dat komt ook omdat ik me er niet altijd aan hou. Ik train nu wel eerder dan wanneer ik geen schema had. Ik ga nu iedere week sporten en ik heb geleerd dat ik om af te vallen geen maaltijden moet overslaan maar kleinere porties moet eten. Ik kan nu met een goed gevoel verder trainen.

Hannah

Ik heb het traject bij Timo aangevraagd omdat ik veel moeite had met voeding. Ik had moeite met het afblijven van ongezond eten en kende daar ook geen grenzen in. Ik heb zelf vaak geprobeerd om gezond te gaan eten, maar had net het laaste zetje van Timo nodig. Ik had al redelijk wat verstand van fitness maar Timo kon mij nog meer tips geven over bijvoorbeeld een bepaalde vorm tijdens een oefening. Ik heb nu in mijn systeem zitten dat boonen of noten ook lekker zijn als snack en dat chips of snoep ook af en toe kan.  Ik vond het contact met Timo zeer fijn, hij reageerde altijd snel als ik vragen had. Toen ik vroeg of hij mij af en toe een reminder kon geven over het invullen van mijn gewicht in het coachingsbestand, dan deed hij dit ook. Ik raadt mensen dit traject echt zeer zeker aan, Timo is een topper en wil hem heel erg bedanken voor wat hij mij mentaal als fysiek heeft aangeleerd.

Yoran