Vegan Online Coaching

Heb jij hulp nodig om jouw fitste en gezondste versie te worden als vegan? Wil je bijvoorbeeld kilo's vet verliezen, sterker en gespierder worden of in het algemeen lekkerder in je vel voelen? Dan ben je bij Ethical Gains (hoogstwaarschijnlijk) aan het juiste adres! Plan jouw videogesprek in met Timo om te kijken of deze vegan personal trainer jou verder kan helpen!

Direct het vrijblijvend gesprek plannen?

Klik op de knop om gelijk ons vrijblijvend videogesprek te plannen! 👇🏼

Jouw Personal Coach, Timo Cools 👋🏼

Ik ben jouw persoonlijke coach. Mijn levensmissie is om de wereld achter te laten met sterke vegans die het meeste uit het leven halen. Om dat proces sneller te laten verlopen, zou ik graag van iedere vegan, een fitte, gezonde, sportieve en zelfverzekerde vegan maken! Hierdoor geloof ik dat jij automatisch weer andere mensen inspireert hetzelfde te doen, zodat we binnen de kortste keren een sterkere vegan samenleving hebben. Ik weet wat het met iemand kan doen om eindelijk zijn lichaamsdoelen te bereiken of er in ieder geval serieus mee bezig te zijn. Ik heb namelijk zo lang ik me kan herinneren overgewicht gehad en voelde me hierdoor onzeker. Sinds dat ik ±13 kilo ben afgevallen in 2019 en kilo’s spiermassa ben aangekomen, heb ik niet alleen mijn lichaam, maar ook mijn leven getransformeerd. Ik help jou graag om je doelen te bereiken!

Voor wie is de persoonlijke online coaching?

Een vegan die het zat is om te horen dat je niet gezond kan zijn of spiermassa kan opbouwen zonder dierlijke producten.

Een vegan die verantwoordelijkheid neemt of wilt nemen over zijn leven.

Een vegan die constant open staat om nieuwe dingen te leren.

Een vegan die fundamenteel dingen wilt veranderen in zijn leven.

Een vegan die 100% gemotiveerd is, maar niet precies weet hoe de processen gaan naar het droomlichaam en het gevoel wat daarbij komt kijken.

Een vegan die een voorbeeld wilt zijn voor de mensen om zich heen en ze zo wilt inspireren om bovenstaande ook te gaan doen om zo een sterke en vegan samenleving te maken.

Voor wie is het niet?

Een niet-vegan.

Een vegan die afspraken met zichzelf maakt, maar ze niet nakomt.

Een vegan die liever anderen de schuld geeft van zijn ongunstige situatie.

Een vegan die altijd een excuus klaar heeft waarom hij niet zijn doelen behaalt.

Een vegan die gelooft in een quick-fix voor zijn doelen.

Een vegan die verwacht gemotiveerd te worden door anderen.

Wat krijg je bij de persoonlijke online coaching?

 • Alles wat je nodig hebt om uiteindelijk zelfstandig verder te kunnen met het behalen van je doelen.

 • Een gecertificeerde personal trainer als coach (Timo).

 • Een coach die je verantwoordelijk houdt.

 • Een coach die 24/7 bereikbaar is via Whatsapp voor al je vragen en wekelijks met je videobelt voor een goede stok achter de deur.

 • Een persoonlijk trainingsschema met instructievideo's (ook om thuis te trainen).

+ 3 gratis Ethical Gains eBooks

Daarnaast krijg je ook nog twee gratis informatie e-books: één met de essentiële principes voor spiermassa opbouw, vetverlies en een gezonde levensstijl, één met de praktische informatie om zelfstandig jouw eten en trainingen goed bij te houden. Plus een receptenboek met 11 heerlijke vegan recepten!

Direct aanmelden

Hoe werkt het?

Je vult je e-mail hier vrijblijvend in.

Je krijgt een vragenlijst in de mail toegestuurd en wij plannen een vrijblijvend videogesprek om samen jouw doelen en wensen te bespreken en om elkaar beter te leren kennen. De klik tussen ons is erg belangrijk!

Is die match er en wil jij door mij geholpen worden, dan ga ik aan de slag met een plan van aanpak en jij gaat aan de slag met de voorbereidings-eBooks te lezen!

Voordat het coachingstraject begint, plannen wij samen weer een videogesprek om al jouw vragen te beantwoorden wat betreft ons Coachingsbestand, het plan van aanpak, het trainingsschema, onze voedingsmethode, de supplementen, de recepten en mijn verwachting van jou!

Dan is het tijd om te knallen! Voor een goede stok achter de deur, hebben we wekelijks een videogesprek waarin we jouw week evalueren, bijzonderheden bespreken, gewoon even kletsen of de vragen die jij nog niet hebt gesteld via WhatsApp (dagelijks bereikbaar).

Jij bent een fittere en gezondere vegan en iedereen om je heen is onder de indruk wat jij als vegan hebt bereikt! 💪🏼🌱

Wat anderen zeggen

Ik wilde graag afvallen toen ik het trainingsschema voorbij zag komen op YouTube! Ik vind het informatie ebook super fijn en het trainingsschema is erg handig. Ik vind het soms lastig om me er consistent aan te houden. Ik vind het fijn dat Timo vraagt hoe het met me gaat. Na een maand zie ik nog niet echt resultaat, maar dat komt ook omdat ik me er niet altijd aan hou. Ik train nu wel eerder dan wanneer ik geen schema had. Ik ga nu iedere week sporten en ik heb geleerd dat ik om af te vallen geen maaltijden moet overslaan maar kleinere porties moet eten. Ik kan nu met een goed gevoel verder trainen.

Hannah

Ik heb het eBook aangevraagd omdat ik hulp nodig had bij het terug opstarten van trainingen en ik niet goed wist waar ik zelf moest beginnen. Het trainingsschema heeft ervoor gezorgd dat ik wist wat ik moest doen en daardoor ook weer echt aan de slag ging. Het eBook hielp ter verduidelijking over de invulling van je schema. Ik wist wat me te wachten stond qua trainingen, en hoe ik de trainingen vorm moest geven. Ik ben blij met het schema. Er is geluisterd naar mijn blessure gevoelige knieën, dus die heb ik niet overbelast!

Kelly

Ik heb het trainingsschema bij Timo aangevraagd omdat ik het erg moeilijk vind om m'n trainingen zelf te programmeren: ik doe vaak teveel en loop daardoor vast omdat ik mezelf overtrain. Het schema van Timo vond ik erg fijn en duidelijk en heeft me veel progressie gebracht. De uitleg was fijn, service was top en hij stond altijd voor me klaar als ik vragen of opmerkingen had. Ook het eBook was helpend: ik ben een beginnende vegan en ben erg leergierig. Kortom: Timo is een topper! Super bedankt voor alle hulp!

Abel

Overtuigd?
Kies dan jouw pakket:

Starter

€189,-

per maand

Voor 1 maand

 • Alles wat je nodig hebt!
 • Wekelijks videobellen
 • Elke dag bereikbaar
 • + 3 eBooks
Plan gesprek!

Medium

€159,-

per maand

Voor 3 maanden

 • Alles wat je nodig hebt!
 • Wekelijks videobellen
 • Elke dag bereikbaar
 • + 3 eBooks
Plan gesprek!

Pro

€129,-

per maand

Voor 6 maanden

 • Alles wat je nodig hebt!
 • Wekelijks videobellen
 • Elke dag bereikbaar
 • + 3 eBooks
Plan gesprek!