Persoonlijke Online Coaching

Heb jij hulp nodig om je lichaamsdoelen te behalen? Of ben je hier al een tijdje mee bezig, maar komt het gewenste resultaat maar niet? Met de Persoonlijke Online Coaching heb je jouw eigen coach die 7 dagen per week voor je klaar staat!

Direct de coaching pakketten bekijken?

Klik op de knop om gelijk naar de pakketten te gaan 👇🏼

Jouw Personal Coach, Timo Cools 👋🏼

Ik ben jouw persoonlijke coach. Mijn levensmissie is om de wereld achter te laten met sterke vegans die het meeste uit het leven halen. Om dat proces sneller te laten verlopen, zou ik graag van iedere vegan, een fitte, gezonde, sportieve en zelfverzekerde vegan maken! Hierdoor geloof ik dat jij automatisch weer andere mensen inspireert hetzelfde te doen, zodat we binnen de kortste keren een sterkere vegan samenleving hebben. Ik weet wat het met iemand kan doen om eindelijk zijn lichaamsdoelen te bereiken of er in ieder geval serieus mee bezig te zijn. Ik heb namelijk zo lang ik me kan herinneren overgewicht gehad en voelde me hierdoor onzeker. Sinds dat ik ±13 kilo ben afgevallen in 2019 en kilo’s spiermassa ben aangekomen, heb ik niet alleen mijn lichaam, maar ook mijn leven getransformeerd. Ik help jou graag om je doelen te bereiken!

Voor wie is de persoonlijke online coaching?

Een vegan die het zat is om te horen dat je niet gezond kan zijn of spiermassa kan opbouwen zonder dierlijke producten.

Een vegan die verantwoordelijkheid neemt of wilt nemen over zijn leven.

Een vegan die constant open staat om nieuwe dingen te leren.

Een vegan die fundamenteel dingen wilt veranderen in zijn leven.

Een vegan die 100% gemotiveerd is, maar niet precies weet hoe de processen gaan naar het droomlichaam en het gevoel wat daarbij komt kijken.

Een vegan die een voorbeeld wilt zijn voor de mensen om zich heen en ze zo wilt inspireren om bovenstaande ook te gaan doen om zo een sterke en vegan samenleving te maken.

Voor wie is het niet?

Een niet-vegan.

Een vegan die afspraken met zichzelf maakt, maar ze niet nakomt.

Een vegan die liever anderen de schuld geeft van zijn ongunstige situatie.

Een vegan die altijd een excuus klaar heeft waarom hij niet zijn doelen behaalt.

Een vegan die gelooft in een quick-fix voor zijn doelen.

Een vegan die verwacht gemotiveerd te worden door anderen.

Wat krijg je bij de persoonlijke online coaching?

 • Alles wat je nodig hebt om uiteindelijk zelfstandig verder te kunnen met het behalen van je doelen.

 • Een gecertificeerde personal trainer als online coach (Timo).

 • Een coach die je verantwoordelijk houdt.

 • Een coach die 24/7 bereikbaar is via Whatsapp voor al je vragen en wekelijks met je videobelt.

 • Een persoonlijk trainingsschema met uitlegvideo’s (ook om thuis te trainen).

+ 3 gratis Ethical Gains E-books

Daarnaast krijg je ook nog twee gratis informatie e-books: één met de essentiële principes voor spiermassa opbouw, vetverlies en een gezonde levensstijl, één met de praktische informatie om zelfstandig je eten goed bij te houden. Plus een receptenboek met 11 heerlijke vegan recepten!

Direct aanmelden

Hoe werkt het?

Je vult de vragenlijst zo gedetailleerd mogelijk in.

Ik neem binnen 48 uur contact met je op om een vrijblijvende intake gesprek in te plannen om elkaar beter te leren kennen.

Je betaalt €99,-/maand (bij het 6 maanden pakket), €119,-/maand (bij het 3 maanden pakket) of €139,-/maand (bij het 1 maand pakket) volledige coaching.

Je krijgt de vragenlijst terug met opmerkingen van mij erbij.

Jij krijgt het trainingsschema en het berekende aantal calorieën en eiwitten voor jouw doelen.

We bellen om alles te bespreken en jouw vragen beantwoord te krijgen.

Jij gaat aan de slag om je doelen te bereiken.

Jij kan mij dagelijks bereiken voor iedere vraag die je hebt.

We hebben een wekelijks videogesprek om te kijken hoe het met je gaat en om eventueel aanpassing te maken aan de werkwijze zodat jij on-track blijft.

Jij behaalt je doelen, je leven is beter en je maakt de samenleving sterker 💪🏼

Wat anderen zeggen

Ik wilde graag afvallen toen ik het trainingsschema voorbij zag komen op YouTube! Ik vind het informatie ebook super fijn en het trainingsschema is erg handig. Ik vind het soms lastig om me er consistent aan te houden. Ik vind het fijn dat Timo vraagt hoe het met me gaat. Na een maand zie ik nog niet echt resultaat, maar dat komt ook omdat ik me er niet altijd aan hou. Ik train nu wel eerder dan wanneer ik geen schema had. Ik ga nu iedere week sporten en ik heb geleerd dat ik om af te vallen geen maaltijden moet overslaan maar kleinere porties moet eten. Ik kan nu met een goed gevoel verder trainen.

Hannah

Ik heb het eBook aangevraagd omdat ik hulp nodig had bij het terug opstarten van trainingen en ik niet goed wist waar ik zelf moest beginnen. Het trainingsschema heeft ervoor gezorgd dat ik wist wat ik moest doen en daardoor ook weer echt aan de slag ging. Het eBook hielp ter verduidelijking over de invulling van je schema. Ik wist wat me te wachten stond qua trainingen, en hoe ik de trainingen vorm moest geven. Ik ben blij met het schema. Er is geluisterd naar mijn blessure gevoelige knieën, dus die heb ik niet overbelast!

Kelly

Ik heb het trainingsschema bij Timo aangevraagd omdat ik het erg moeilijk vind om m'n trainingen zelf te programmeren: ik doe vaak teveel en loop daardoor vast omdat ik mezelf overtrain. Het schema van Timo vond ik erg fijn en duidelijk en heeft me veel progressie gebracht. De uitleg was fijn, service was top en hij stond altijd voor me klaar als ik vragen of opmerkingen had. Ook het eBook was helpend: ik ben een beginnende vegan en ben erg leergierig. Kortom: Timo is een topper! Super bedankt voor alle hulp!

Abel

Overtuigd?
Kies dan jouw pakket:

Starter

€139,-

per maand

Voor 1 maand

 • Trainingsschema
 • Wekelijks videobellen
 • Elke dag bereikbaar
 • + 3 Ebooks
Plan kiezen

Medium

€119,-

per maand

Voor 3 maanden

 • Trainingsschema
 • Wekelijks videobellen
 • Elke dag bereikbaar
 • + 3 Ebooks
Plan kiezen

Pro

€99,-

per maand

Voor 6 maanden

 • Trainingsschema
 • Wekelijks videobellen
 • Elke dag bereikbaar
 • + 3 Ebooks
Plan kiezen