Algemene Voorwaarden Ethical Gains

Op deze pagina vindt je de algemene voorwaarden van Ethical Gains. In deze algemene voorwaarden geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan je aanbieden.

Voor de prijzen die op onze website staan, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. Fouten die daarbij ontstaan en herkenbaar zijn als programmeer dan wel typefouten, vormen nooit een aanleiding om een contract dan wel overeenkomst met te mogen claimen of te veronderstellen.

Ethical Gains streeft naar een zo actueel mogelijke website. Mocht ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op www.ethicalgains.nl onvolledig en of onjuist zijn, dan kunnen wij daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden.

De informatie en/of producten op deze website worden aangeboden zonder enige vorm van garantie en of aanspraak op juistheid. Wij behouden ons het recht voor om deze materialen te wijzigen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen zonder enige voorafgaande mededeling. Ethical Gains aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige informatie die op websites staat waarnaar wij via hyperlinks verwijzen.

Producten/diensten

Ethical Gains biedt zowel producten als diensten aan. Dit zijn digitale producten en diensten die op maat worden gemaakt per bestelling. Hierdoor geldt het herroepingsrecht niet voor deze producten tenzij anders besproken is met Timo Cools.

Het 1 maand coachingspakket is een pakket voor 5 weken volledige coaching. Het 3 maanden coachingspakket is een pakket voor 13 weken volledige coaching. Het 6 maanden coachingspakket is een pakket voor 26 weken volledige coaching.

Niemand binnen Ethical Gains mag en kan medisch advies geven. Ethical Gains mag enkel voedingsadvies geven aan gezonde mensen en mensen met overgewicht. Ga daarom ook altijd na bij jouw dokter en fysiotherapeut of je de aantallen calorieën en eiwitten kan/mag eten en of je de oefeningen kan en mag uitvoeren en alles wat er in de ebooks staat voor jou van toepassing is. Ethical Gains is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het volgen van de informatie in de eboeken, in de trainingsschema’s of in iedere andere berichtgeving van Ethical Gains of Timo Cools.

Spelfouten en andere taalfouten zijn geen aanleiding tot enige aansprakelijkheid of terugbetaling van een product of dienst.

Betaling

Je ontvangt het aangeschafte product of dienst nadat je het afgesproken bedrag hebt betaald of eerder als anders is aangegeven.

Wanneer er meerdere maanden online coaching worden gekocht, dan dien je het gehele bedrag van alle maanden bij elkaar na het intakegesprek te betalen. De bedragen zijn als volgt:

Retourbeleid

Klanttevredenheid is onze prioriteit. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, kun je het product binnen 21 dagen na ontvangst retourneren.

Retourvoorwaarden

Het product moet in ongebruikte en onbeschadigde staat verkeren (passen mag wel in het geval). Retourzendingen moeten worden vergezeld van een geldig retourlabel of -bewijs. De verzendkosten van de retournering zijn voor de klant.

Retourproces

Om een retourzending te initiëren, neem je contact op met onze klantenservice via info@ethicalgains.nl. We zullen je verdere instructies geven over het retourneren van het product.

Terugbetaling

Zodra we het geretourneerde product hebben ontvangen en geïnspecteerd, zullen we overgaan tot terugbetaling van het aankoopbedrag. Dit kan enige tijd in beslag nemen, afhankelijk van de verwerkingstijd van je financiële instelling.

Klantenservice

Bij vragen of opmerkingen over ons retourbeleid staan we altijd klaar om je te helpen. Neem gerust contact met ons op voor verdere hulp.

Klachten

Voor klachten kun je terecht bij info@ethicalgains.nl.